Jídelníček

Týden od 14. 1. do 18. 1.
PONDĚLÍ

SVAČINA – Muffiny s tvarohem, ovoce 1,3,7
OBĚD – Česneková krémová 1,7 Krůtí maso à la bažant, cous-cous 1
SVAČINA – Houska s čočkovou pomazánkou, zelenina 1,3,7

ÚTERÝ

SVAČINA – Toastový chléb s máslem kuřecí šunkou, zelenina
OBĚD – Rajská polévka s písmenky 1 Smažený květák, vařené brambory 1,3,7
SVAČINA – Chléb Šumava se smetanovým sýrem Žervé, zelenina 1,3,7

STŘEDA

SVAČINA – Müsli s mlékem, ovoce 3,7
OBĚD – Kmínová s vejcem 1,3 Špagety Arrabiatta 1
SVAČINA – Rohlík s lososovou pomazánkou, zelenina 1,3,4,7

ČTVRTEK

SVAČINA – Ovocné pyré, ovesné sušenky, ovoce 1,7
OBĚD – Květáková polévka 1,3,7 Hovězí pečeně, špenát, bramborový knedlík 1,3,7
SVAČINA – Kmínový chléb s pomazánkovým máslem, zelenina 1,3,7

PÁTEK

SVAČINA – Knäckebrot s Cottage pomazánkou, zelenina 1,3,7
OBĚD – Drůbeží kaldoun 1,9 Tvarohové pirožky s jahodovou omáčkou 1,3,7
SVAČINA – Chléb Psyllium s kedlubnovou pomazánkou, zelenina 1,3,7

Ke každému jídlu mají děti na výběr z několika druhů zeleniny a ovoce.

Po celý den mají děti k dispozici k pití vodu, šťávu, čaj či džus dle jejich výběru.

Seznam alergenů:

1 – OBILOVINY OBSAHUJÍCÍ LEPEK – pšenice, žito, ječmen, oves, špalda, kamut nebo jejich hybridní odrůdy a výrobky z nich

3 – VEJCE a výrobky z nich

4 – RYBY a výrobky z nich

6 – SÓJA

7 – MLÉKO a výrobky z něj

8 – SKOŘÁPKOVÉ PLODY

9 – CELER a výrobky z něj