Jídelníček

Týden od 3. 8. do 7. 8.
PONDĚLÍ

SVAČINA – Tvaroh s kakaem, skořicí, rozinkami, ovoce A:7
OBĚD – Minestrone A:1,9 Špagety Arrabiatta A:1
SVAČINA – Houska s pomazánkovým máslem, zelenina A:1,7

ÚTERÝ

SVAČINA – Jablečné pyré, ovesné sušenky A:1
OBĚD – Drožďová polévka A:1,9 Cikánská kuřecí směs, rýže A:1,6
SVAČINA – Chléb Šumava s tuňákovou pomazánkou, zelenina A:1,4,7

STŘEDA

SVAČINA – Zapékané müsli s mlékem, ovoce A:1,7
OBĚD – Hrášková polévka A:1,7 Pečené kuřecí paličky, šťouchané brambory A:7
SVAČINA – Chléb Colorado s máslem a ledovým salátem, zelenina A:1,7

ČTVRTEK

SVAČINA – Slunečnicový chléb s kedlubnovou pomazánkou, zelenina A:1,7
OBĚD – Dýňová polévka A:1,7 Cuketový nákyp s mletým masem A:1,3
SVAČINA – Hruška

PÁTEK

SVAČINA – Knäckebrot s pomazánkou ze sýra Cottage, zelenina A:1,7
OBĚD – Cibulová krémová A:1,7 Zeleninové karbanátky, vařené brambory s máslem A:1,3
SVAČINA – Vánočka, ovoce A:1,7

Ke každému jídlu mají děti na výběr z několika druhů zeleniny a ovoce.

Po celý den mají děti k dispozici k pití vodu, šťávu, čaj či džus dle jejich výběru.

Seznam alergenů:

1 – OBILOVINY OBSAHUJÍCÍ LEPEK – pšenice, žito, ječmen, oves, špalda, kamut nebo jejich hybridní odrůdy a výrobky z nich

3 – VEJCE a výrobky z nich

4 – RYBY a výrobky z nich

6 – SÓJA

7 – MLÉKO a výrobky z něj

8 – SKOŘÁPKOVÉ PLODY

9 – CELER a výrobky z něj