Jídelníček

Týden od 10. 2. do 14. 2.
PONDĚLÍ

SVAČINA – Vafle s tvarohem, ovoce A:1,7
OBĚD – Písmenková polévka A:1,9 Milánské špagety A:1
SVAČINA – Vitarohlík s lososovou pomazánkou, zelenina A:1,4,7

ÚTERÝ

SVAČINA – Perník s marmeládou, ovoce A:1
OBĚD – Masový vývar se zeleninou a nudlemi A:1,9 Vepřový debrecínský guláš, houskový knedlík A:1
SVAČINA – Banán

STŘEDA

SVAČINA – Pohankové lupínky s mlékem, ovoce A:7
OBĚD – Luštěninová polévka A:1 Srbské rizoto, kyselá okurka A:1,9
SVAČINA – Bageta s ředkvičkovou pomazánkou, zelenina A:1,7

ČTVRTEK

SVAČINA – Jablečné pyré, ovesné sušenky, ovoce A:1,7
OBĚD – Zeleninová krémová A:1,9,7 Krůtí perkelt, tarhoňa A:1,7
SVAČINA – Chléb Šumava s luštěninovou pomazánkou, zelenina A:1,7

PÁTEK

SVAČINA – Knäckebrot s pomazánkou ze sýra Cottage, zelenina A:7
OBĚD – Selská polévka s bulgurem A:1,9 Smažený sýr, vařené brambory s máslem A:1,7,3
SVAČINA – Chléb Psyllium se smetanovým sýrem Žervé, zelenina A:1,7

Ke každému jídlu mají děti na výběr z několika druhů zeleniny a ovoce.

Po celý den mají děti k dispozici k pití vodu, šťávu, čaj či džus dle jejich výběru.

Seznam alergenů:

1 – OBILOVINY OBSAHUJÍCÍ LEPEK – pšenice, žito, ječmen, oves, špalda, kamut nebo jejich hybridní odrůdy a výrobky z nich

3 – VEJCE a výrobky z nich

4 – RYBY a výrobky z nich

6 – SÓJA

7 – MLÉKO a výrobky z něj

8 – SKOŘÁPKOVÉ PLODY

9 – CELER a výrobky z něj